Aziatische kalkoenbouten
bereiding
- 
                        1 Meng de kokosmelk, de currypasta, de geraspte gember, de geperste look, de sojasaus en de honing tot een marinade. Leg er de kalkoenbout(en) in en laat minstens 1 uur marineren. 
- 
                        2 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de bout(en) in een ovenschaal, giet er de marinade bij en laat afgedekt met aluminiumfolie 35 minuten garen. Verwijder de folie en bak nog 10 minuten verder. 
- 
                        3 Halveer de paksoi in de lengte en bak de stukken zacht en licht goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                        4 Serveer de kalkoenbout met de saus en de paksoi. Werk af met koriander of peterselie en de chilipeper. 
 
                                                     
                 
                 
                                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                