Recept

Aziatische kalkoenbouten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijk met kalkoen. Serveer de bouten met basmatirijst.

bereiding
  1. 1

    Meng de kokosmelk, de currypasta, de geraspte gember, de geperste look, de sojasaus en de honing tot een marinade. Leg er de kalkoenbout(en) in en laat minstens 1 uur marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de bout(en) in een ovenschaal, giet er de marinade bij en laat afgedekt met aluminiumfolie 35 minuten garen. Verwijder de folie en bak nog 10 minuten verder.

  3. 3

    Halveer de paksoi in de lengte en bak de stukken zacht en licht goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de kalkoenbout met de saus en de paksoi. Werk af met koriander of peterselie en de chilipeper.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aziatische kalkoenbouten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!