Aziatische rundstartaar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aziatische rundstartaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo at je rundstartaar nog nooit!

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade. Pel en snipper de sjalot, schil en rasp de gember. Meng de sjalot met de gember, de koriander, de sojasaus ,de sesam- en maïsolie.

  2. 2

    Hak het vlees tot een fijne tartaar. Meng met de marinade en laat 10 minuten marineren in de koelkast. Kruid met peper en zout. Serveer met bruschetta’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade. Pel en snipper de sjalot, schil en rasp de gember. Meng de sjalot met de gember, de koriander, de sojasaus ,de sesam- en maïsolie.

  2. 2

    Hak het vlees tot een fijne tartaar. Meng met de marinade en laat 10 minuten marineren in de koelkast. Kruid met peper en zout. Serveer met bruschetta’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.