Kalkoencurry
bereiding
- 
                        1 Schraap de wortelen en verwijder het groen. Halveer ze in de lengte. Schil de aardappelen. Snij de lente-uien in stukken. 
- 
                        2 Kook de geschilde aardappelen 5 minuten in gezouten water. giet ze af en laat ze weer lauw worden. 
- 
                        3 Kruid de kalkoenblokjes met peper en zout en braad ze kort rondom aan in hete olie. Doe de worteltjes erbij en roerbak ongeveer 2 minuten. Voeg er vervolgens de currypasta aan toe. Roerbak nog 1 minuut. 
- 
                        4 Doe de kokosmelk, de lente-uien en de aardappeltjes erbij. Schep goed om. Dek af en laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan. Serveer goed heet. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                