Recept

Trifle met vanille-kardemom-room en kokosrotsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit dessert is snel en makkelijk, maar toch superfeestelijk en smaakvol!

Voorbereiding

De mascarponeroom kun je tot een dag op voorhand maken, in een spuitzak doen en koel bewaren. Samenstellen doe je maximaal 2 uur vooraf. Bewaar de glaasjes dan in de koelkast tot serveren. Invriezen doe je beter niet.

bereiding
  1. 1

    Halveer het vanillepeultje en schraap er de zaadjes uit. Klop de room en de mascarpone luchtig met de poedersuiker, de kardemom en de vanillezaadjes en schep de room in een spuitzak.

  2. 2

    Pers het sap uit de mandarijn. Roer de confituur los met het mandarijnsap. Zet het mengsel koel weg.

  3. 3

    Maak mooie laagjes in glaasjes van de verkruimelde kokosrotsjes, de vanille-kardemomroom, de verse braambessen en de confituur. Eindig met bramen en verkruimelde kokosrotsjes.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Trifle met vanille-kardemom-room en kokosrotsjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!