Trifle met peren, braambessen en abrikozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Trifle met peren, braambessen en abrikozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit Britse dessert wordt een pak lichter als je de traditionele vanillecrème en slagroom vervangt door lemoncurd en Griekse yoghurt.

bereiding
  1. 1

    Spoel de peren en abrikozen en snij in blokjes. Snij de cake en macarons in blokjes en meng. Meng de Griekse yoghurt met de agavesiroop.

  2. 2

    Verdeel over 4 glazen bokalen onderaan een laagje cake, besprenkel eventueel met Grand Marnier. Lepel daarop de Griekse yoghurt, de fruitblokjes en braambessen en de lemon curd, in laagjes op elkaar. Herhaal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de peren en abrikozen en snij in blokjes. Snij de cake en macarons in blokjes en meng. Meng de Griekse yoghurt met de agavesiroop.

  2. 2

    Verdeel over 4 glazen bokalen onderaan een laagje cake, besprenkel eventueel met Grand Marnier. Lepel daarop de Griekse yoghurt, de fruitblokjes en braambessen en de lemon curd, in laagjes op elkaar. Herhaal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.