One pot lasagne met kipgehakt en driekazenkorst
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Bak het kipgehakt rul in olijfolie in een diepe, ovenbestendige pot. Kruid het met peper en zout. Voeg de ui, de knoflook en de geraspte worteltjes toe en laat alles nog 3 minuten verder bakken.
-
2
Roer er de passata, de bouillon en de oregano door. Halveer de lasagnevellen en leg ze één voor één op de saus. Roer ze er voorzichtig onder. Laat de saus 10 minuten op een zacht vuur sudderen tot de pasta bijna gaar is.
-
3
Meng de helft van de parmezaan onder de mascarpone. Verdeel dit over de lasagne. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel ze over de mascarpone. Bestrooi met de rest van de parmezaan en zet de schotel een 8-tal minuten onder de ovengrill tot de kaas goudbruin kleurt. Werk de lasagne voor het serveren af met de basilicum.