Mexicaanse lasagne met wraps, salsa en cheddar
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Bak het gehakt rul in een beetje olijfolie. Voeg de ui en de knoflook toe en roerbak 2 minuten.
-
2
Schep de paprikablokjes onder het gehakt. Laat ze 5 minuten meestoven. Meng er de salsa onder en breng de saus op smaak met het komijnpoeder, het paprikapoeder, het chilipoeder, peper en zout. Voeg de bonen en de maïs toe en laat de saus nog 5 minuten op een zacht vuur pruttelen.
-
3
Vet een springvorm in met olijfolie. Leg een wrap op de bodem, verdeel er een deel van de saus over en bestrooi met wat cheddar. Herhaal tot alles op is. Eindig met saus en kaas bovenop. Gaar de lasagne 20 minuten in de oven, tot de kaas mooi gesmolten is. Werk hem af met de verse koriander en serveer.