Wraps met kip en ananassalsa
bereiding
-
1
Snij de lente-ui in fijne ringen. Schil en ontpit de komkommer en snij ‘m in fijne blokjes. Schil de ananas en snij ‘m in fijne blokjes. Hak de muntblaadjes fijn. Rasp de schil van de limoen tot je 1 koffielepel geraspte schil hebt. Meng de lente-ui met de komkommer, ananas, munt, limoenschil, 1 eetlepel limoensap, appelazijn en 1 eetlepel olijfolie en kruid met chilivlokken en zout. Zet koel weg tot gebruik.
-
2
Meng voor de barbecuesaus de ketchup, het gerookt paprikapoeder, de honing, mosterd en balsamicoazijn en kruid met de chilivlokken en het zout.
-
3
Snij het restje gebraden kip in reepjes en warm op in een pan met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
4
Warm de wraps op in een pan, oven of microgolfoven. Beleg ze met de gebraden kip, de salsa en lepel er de barbecuesaus over. Serveer met extra gesnipperde munt.