Recept

Rucolaslaatje met meloen en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever een veggie hapje? Vervang de ham dan door blokjes avocado. Ook superlekker!

bereiding
  1. 1

    Haal met een parisiennelepeltje bolletjes uit beide meloensoorten, reken op 3 bolletjes van elke soort per persoon. Draai de ham in roosjes.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer de roomkaas los en meng er de knoflook en de gehakte kruiden door. Breng de kaas op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de rucola over brede glaasjes of bordjes. Maak met behulp van 2 eetlepels quenelles van de kruidenkaas en leg ze op de rucola. Werk de slaatjes af met de meloenbolletjes, de hamroosjes en enkele geplette roze peperbollen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rucolaslaatje met meloen en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!