Recept

Groentepannetje met rundergehakt en filodeegkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nog filodeeg over?

Maak er dan heerlijk gezonde hapjes mee. Verdeel wat gestoofde wortelen of gestoofde spinazie en feta over een velletje, rol dat op en bak het in de oven.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm 2 eetlepels olie in een lage ovenvaste pan. Maak de lente-uitjes schoon, snij ze in ringen en voeg ze toe aan de pan. Roerbak ze 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

  2. 2

    Spoel de verse spinazie en laat ze goed uitlekken. Schil de wortelen en de pastinaak en snij ze in blokjes. Schep de wortelen en de pastinaak onder het gehakt en roerbak nog 3 minuten. Voeg de currypasta toe en roerbak 2 minuten. Giet er de bouillon bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten sudderen.

  3. 3

    Voeg de spinazie en de kokosmelk toe en laat de spinazie slinken. Zet het vuur uit. Verdeel het filodeeg over het gerecht en bestrijk het met wat olijfolie. Zet de pan 20 minuten in de oven tot het filodeeg mooi goudbruin ziet. Zet eventueel de laatste 5 minuten de ovengrill aan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentepannetje met rundergehakt en filodeegkorst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!