Lamsmedaillons met aardappel en appel uit de airfryer
bereiding
- 
                        1 Verwarm de airfryer voor op 180°C. Bestrijk de lamsmedaillons met de helft van de olijfolie en kruid met peper en zout. Verpak elk lamsmedaillon in 2 plakjes spek. 
- 
                        2 Meng de venkel met de aardappelen, de appelen, de rest van de olijfolie en flink wat peper en zout. Doe in het mandje en schud even op. 
- 
                        3 Bak 10 minuten in de airfryer, tot de groenten wat zachter zijn. Leg er dan de medaillons bovenop. 
- 
                        4 Plaats het mandje terug in de airfryer en bak nog 15 Ã 20 minuten, tot het spek goudbruin is. Draai het vlees halverwege de baktijd even om. 
- 
                        5 Haal het mandje uit de airfryer en laat alles 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Verdeel dan alles over de borden en werk af met het venkelgroen. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                