Recept

Carpaccio van paddenstoelen met parmezaancrumble en korianderolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk vegetarisch voorgerecht à la Sandra Bekkari!

Makkelijk vooraf!

De parmezaancrumble kun je perfect vooraf bereiden en bewaren in een luchtdicht bokaaltje of bewaardoos. De korianderolie maak je wel het best net voor het serveren, want die kan bruin kleuren. Snij ook de paddenstoelen niet te lang vooraf, ook die worden snel bruin.

bereiding
  1. 1

    Maak de crumble. Meng de panko met de parmezaan, het paprikapoeder, de gedroogde oregano en de cayennepeper. Rooster het mengsel in een pannetje met de olijfolie.

  2. 2

    Maak de korianderolie. Mix alle ingrediënten voor de olie.

  3. 3

    Maak de paddenstoelen schoon. Trek de shimeji uit elkaar en halveer de helft in de lengte. Snij de Parijse champignons in fijne schijfjes. Schik de shimeji en de champignons op de borden.

  4. 4

    Bedruppel de paddenstoelen met wat korianderolie en lepel er wat parmezaancrumble over. Werk het gerecht af met de extra verse koriander en serveer meteen met de rest van de korianderolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van paddenstoelen met parmezaancrumble en korianderolie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!