Recept

Honingmueslireep met gepofte spelt, haver en amandel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk recept om in veelvoud in te vriezen. Heerlijk en handig.

TIP: Bewaar deze repen best in de diepvries of ijskast. Anders wordt de honing een beetje slap en vallen ze uit elkaar.

bereiding
  1. 1

    Indien je kokosvet gebruikt, smelt je dit eerst een minuutje in de microgolfoven. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten en giet ze in een met bakpapier beklede lage bakvorm van 24x24 cm. Snij in stukken. Zet 30-35 minuten in de oven of tot de muesli licht goudbruin is. Laat afkoelen. Bewaar de repen in een afgesloten doos (tot 5 dagen) of vries ze in.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Honingmueslireep met gepofte spelt, haver en amandel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!