• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Champignons met pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gevulde champignons op Italiaanse wijze

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C en hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon. Hak de steeltjes fijn.

  3. 3

    Snipper de sjalot. Stoof de snippers in 1 el olijfolie. Doe er de gehakte champignonstelen en peterselie bij, roerbak tot alle vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snij de mozzarella in miniblokjes en vermeng ze met de steeltjes en de pesto. Vul er de champignonhoedjes mee. Bestrooi met pijnboompitten en zet 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C en hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon. Hak de steeltjes fijn.

  3. 3

    Snipper de sjalot. Stoof de snippers in 1 el olijfolie. Doe er de gehakte champignonstelen en peterselie bij, roerbak tot alle vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snij de mozzarella in miniblokjes en vermeng ze met de steeltjes en de pesto. Vul er de champignonhoedjes mee. Bestrooi met pijnboompitten en zet 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.