Recept

Minicheeseburgers met salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassend gerechtje bij de gourmet! 

Extra groente erbij? Snipper een gele ui en bak de ui samen met de burgers mee in de gourmetpannetjes.

bereiding
  1. 1

    Doe het gehakt in een mengkom en kruid het met peper en zout. Maak er kleine hamburgertjes van.

  2. 2

    Maak de salsa. Pel de knoflook. Pers het sap uit de limoen. Doe alle ingrediënten voor de salsa in de blender of mix ze fijn met een staafmixer.

  3. 3

    Verhit olie in 4 pannetjes en bak de hamburgers 4 minuten. Draai de hamburgers om, leg er telkens een sneetje cheddar op en laat de kaas smelten.

  4. 4

    Halveer de broodjes en bestrijk ze met de salsa. Leg er telkens een hamburger met kaas tussen. Werk de burgers af met enkele blaadjes rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minicheeseburgers met salsa verde

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!