Recept

Gehaktbrood in deegkorst met appeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit gehaktbrood is het ultieme comfort food en bovendien budgetvriendelijk! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appel, snij ’m in blokjes en laat ze, samen met de rozijnen, in de calvados weken.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Meng de appelblokjes met de rozijnen, peterselie en de gesnipperde sjalot onder het gehakt. Voeg het ei en het paneermeel toe en meng goed.

  3. 3

    Vorm een gehaktbroodje van het gehakt, wikkel in het bladerdeeg en leg het - met de naad naar onderen - op een met bakpapier beklede ovenplaat. Klop de eidooier los en bestrijk er het deeg mee. Schuif 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktbrood in deegkorst met appeltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!