Recept

Pepersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De perfecte saus voor de ultieme klassieker: steak met pepersaus.

bereiding
  1. 1

    Bak de steak volgens de gewenste cuisson.

  2. 2

    Neem het vlees uit de pan en hou het warm. Je kunt het bijvoorbeeld even in aluminiumfolie laten rusten.

  3. 3

    Blus de pan met de cognac.

  4. 4

    Voeg er de verse, groene peperbolletjes aan toe.

  5. 5

    Giet er de room en de fond bij en laat inkoken.

  6. 6

    Roer een klontje koude boter door de saus.

  7. 7

    De pepersaus mag niet meer koken. Je kunt ze meteen serveren samen met je malse steak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pepersaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Bak de steak volgens de gewenste cuisson.

  2. 2

    Neem het vlees uit de pan en hou het warm. Je kunt het bijvoorbeeld even in aluminiumfolie laten rusten.

  3. 3

    Blus de pan met de cognac.

  4. 4

    Voeg er de verse, groene peperbolletjes aan toe.

  5. 5

    Giet er de room en de fond bij en laat inkoken.

  6. 6

    Roer een klontje koude boter door de saus.

  7. 7

    De pepersaus mag niet meer koken. Je kunt ze meteen serveren samen met je malse steak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!