Tartaar van rode biet met venkel, appel en mosterdveganaise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartaar van rode biet met venkel, appel en mosterdveganaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk vegan hapje!

bereiding
  1. 1

    Snij de rode bietjes in fijne blokjes. Maak de venkel schoon en snij de knol in heel fijne blokjes. Hou wat groen apart voor de afwerking. Schil en ontpit de appel en snij het vruchtvlees in fijne blokjes. Hou 4 dunne plakjes appel apart voor de afwerking.

  2. 2

    Meng de rode biet met de venkel, de appel, de wittewijnazijn, de olijfolie en peper en zout.

  3. 3

    Meng de veganaise met de mosterd en meng ze onder de rodebietmengeling. Werk de kommetjes af met een plakje appel en een plukje venkelgroen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de rode bietjes in fijne blokjes. Maak de venkel schoon en snij de knol in heel fijne blokjes. Hou wat groen apart voor de afwerking. Schil en ontpit de appel en snij het vruchtvlees in fijne blokjes. Hou 4 dunne plakjes appel apart voor de afwerking.

  2. 2

    Meng de rode biet met de venkel, de appel, de wittewijnazijn, de olijfolie en peper en zout.

  3. 3

    Meng de veganaise met de mosterd en meng ze onder de rodebietmengeling. Werk de kommetjes af met een plakje appel en een plukje venkelgroen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.