Toast met tomaatjes, verse kaas en basilicum-peterseliepesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met tomaatjes, verse kaas en basilicum-peterseliepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als lunch of als hapje tussendoor.

bereiding
  1. 1

    Maak de basilicum-peterseliepesto. Doe het basilicum, de bladpeterselie, de pistachenootjes, de parmezaan en de olijfolie in de keukenrobot en mix tot een gladde pesto.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes en snij ze tot een fijne tartaar.

  3. 3

    Toast de sneetjes brood en leg telkens twee toasts op een bord. Bestrijk de toasts met de verse kaas en lepel er wat van de tomatentartaar op.

  4. 4

    Hak de bladpeterselie en de pistachenootjes fijn en strooi ze over de toasts. Kruid de toasts met peper en zout en bedruppel ze met de olijfolie. Lepel er wat pesto over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de basilicum-peterseliepesto. Doe het basilicum, de bladpeterselie, de pistachenootjes, de parmezaan en de olijfolie in de keukenrobot en mix tot een gladde pesto.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes en snij ze tot een fijne tartaar.

  3. 3

    Toast de sneetjes brood en leg telkens twee toasts op een bord. Bestrijk de toasts met de verse kaas en lepel er wat van de tomatentartaar op.

  4. 4

    Hak de bladpeterselie en de pistachenootjes fijn en strooi ze over de toasts. Kruid de toasts met peper en zout en bedruppel ze met de olijfolie. Lepel er wat pesto over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.