Prei-zalmbrochettes met hazelnootdressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Prei-zalmbrochettes met hazelnootdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zalige zalm op spiesjes à la Pascale Naessens!

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de preiwitten enkele minuten tot ze net beetgaar zijn. Giet af en laat meteen afkoelen. Snij ze in stukken van 4 cm.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukken van 5 cm. Rijg de zalm en de prei afwisselend op spiesjes.

  3. 3

    Hak de hazelnoten grof en rooster ze licht goudbruin in de olijfolie. Laat afkoelen en meng met de wittewijnazijn, mosterd, honing, peper en zout. Grill of bak de spiesjes gaar op een hoog vuur en besprenkel ze met het citroensap. Serveer de brochettes met de hazelnootdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de preiwitten enkele minuten tot ze net beetgaar zijn. Giet af en laat meteen afkoelen. Snij ze in stukken van 4 cm.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukken van 5 cm. Rijg de zalm en de prei afwisselend op spiesjes.

  3. 3

    Hak de hazelnoten grof en rooster ze licht goudbruin in de olijfolie. Laat afkoelen en meng met de wittewijnazijn, mosterd, honing, peper en zout. Grill of bak de spiesjes gaar op een hoog vuur en besprenkel ze met het citroensap. Serveer de brochettes met de hazelnootdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!