Recept

Boerenkool-pastinaakstoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pastinaak blijft een vergeten groente die wij maar wat graag op onze menukaart zetten. Combineer met witte bonen, prei, wortelen en boerenkool voor een stevig stoofpotje.

bereiding
  1. 1

    Bak de knoflook 1 minuut in olijfolie. Voeg de prei, wortelblokjes, pastinaak en gedroogde kruiden toe en kruid met peper en zout. Roerbak 2 minuten.

  2. 2

    Voeg de groentebouillon en quinoa toe. Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat 15 minuten sudderen tot de groenten zacht zijn.

  3. 3

    Voeg de witte bonen en boerenkool toe en roer goed onder elkaar. Laat stoven tot de boerenkool zacht is.

  4. 4

    Schep het stoofpotje op de borden en druppel er de balsamicoazijn over. Werk af met de tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boerenkool-pastinaakstoofpotje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!