Fattoush met schapenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fattoush met schapenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gebruik voor de saladebasis de restjes sla die je op het einde van de week nog in de groentelade van je koelkast hebt liggen. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij met een scherp mes flinterdunne plakjes van het roggebrood. Leg ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en bak ze 8 à 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de radijsjes en snij ze in partjes. Haal de blaadjes van de munt en de bladpeterselie van de takjes. Spoel en droog de sla.

  3. 3

    Meng de sla met de lente- uitjes, de radijzen, de peterselie en de munt. Meng er de azijn en 2 eetlepels olijfolie onder en kruid met peper en zout. Werk de salade af met de stukjes schapenkaas en de plakjes roggebrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij met een scherp mes flinterdunne plakjes van het roggebrood. Leg ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en bak ze 8 à 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de radijsjes en snij ze in partjes. Haal de blaadjes van de munt en de bladpeterselie van de takjes. Spoel en droog de sla.

  3. 3

    Meng de sla met de lente- uitjes, de radijzen, de peterselie en de munt. Meng er de azijn en 2 eetlepels olijfolie onder en kruid met peper en zout. Werk de salade af met de stukjes schapenkaas en de plakjes roggebrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.