Recept

Aardappelpapillot met paprika en spekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als gerechtje op de barbecue, of serveer het bij een klassieker zoals ribbetjes of merguezworstjes. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel en halveer de krieltjes. Pel de sjalotten en snij ze in plakjes. Pel de knoflook. Maak de paprika's schoon en snij ze in reepjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen.

  2. 2

    Verdeel de krieltjes, de paprika, de sjalot en de spekblokjes over 4 grote vellen bakpapier. Leg de teentjes knoflook, de tijm, de rozemarijn en de lente-uitjes tussen de krieltjes. Leg er de boter in blokjes op en kruid met peper en zout. Gaar de pakketjes 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Werk de pakketjes net voor het serveren af met de peterselie en de rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelpapillot met paprika en spekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!