Paprikasoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paprikasoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met croutons

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika’s en snij in blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook glazig in olijfolie, en roer er de tomatenpuree door. Voeg dan de paprika toe en stoof 5 minuten mee. Doe er de tomatenblokjes bij en de bouillon. Breng aan de kook en laat afgedekt 20 minuten sudderen.

  3. 3

    Snij het brood in blokjes. Bak ze goudbruin in een flinke scheut olijfolie.

  4. 4

    Mix de soep en breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel ze over de borden en werk af met broodcroutons en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika’s en snij in blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook glazig in olijfolie, en roer er de tomatenpuree door. Voeg dan de paprika toe en stoof 5 minuten mee. Doe er de tomatenblokjes bij en de bouillon. Breng aan de kook en laat afgedekt 20 minuten sudderen.

  3. 3

    Snij het brood in blokjes. Bak ze goudbruin in een flinke scheut olijfolie.

  4. 4

    Mix de soep en breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel ze over de borden en werk af met broodcroutons en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.