Ovenschotel met schelvis en gekleurde tomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenschotel met schelvis en gekleurde tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree of stokbrood!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de venkel fijn. Snij de tomaten in kwartjes. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de venkel op de bodem van de ovenschaal en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg de schelvis in het midden bovenop de venkel. Schik er de tomatenkwartjes rond, kruid met peper, zout en 2/3de van de verse kruiden.

  3. 3

    Leg de citroen in plakjes op de vis. Lepel er royaal olijfolie over en zet gedurende 25 à 30 minuten in de oven.

  4. 4

    Strooi de rest van de verse kruiden over de schotel. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de venkel fijn. Snij de tomaten in kwartjes. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de venkel op de bodem van de ovenschaal en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg de schelvis in het midden bovenop de venkel. Schik er de tomatenkwartjes rond, kruid met peper, zout en 2/3de van de verse kruiden.

  3. 3

    Leg de citroen in plakjes op de vis. Lepel er royaal olijfolie over en zet gedurende 25 à 30 minuten in de oven.

  4. 4

    Strooi de rest van de verse kruiden over de schotel. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.