Recept

Bladerdeeg-muffintaartjes met roomkaas en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze bladerdeeghapjes maak je in een muffinbakvorm. Prachtig om te serveren op je tuinfeest of om mee te nemen naar een picknick. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij met een glas 12 rondjes uit het bladerdeeg en leg ze met een muffinpapiertje in de bakvorm. Spoel en halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Leg er per taartje een sneetje chorizo, 1 koffielepel roomkaas, 1 koffielepel geroosterde pijnboompitten en 1⁄2 kerstomaatje bovenop. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de muffintaartjes 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeeg-muffintaartjes met roomkaas en chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij met een glas 12 rondjes uit het bladerdeeg en leg ze met een muffinpapiertje in de bakvorm. Spoel en halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Leg er per taartje een sneetje chorizo, 1 koffielepel roomkaas, 1 koffielepel geroosterde pijnboompitten en 1⁄2 kerstomaatje bovenop. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de muffintaartjes 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!