Recept

Bladerdeegsterretjes met roomkaas en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker feesthapje van Libelle-chef Ilse, perfect voor de feestdagen.

Ilse maakte dit hapje voor Libelle Live Kerst. Je kunt de uitzending hier herbekijken.

bereiding
  1. 1

    Snij de gerookte zalm in kleine blokjes. Meng met de roomkaas, bieslook, peper en zout en citroensap. Doe in een spuitzak en laat even opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg bakpapier op een ovenplaat. Steek sterretjes uit het bladerdeeg. Leg ze op de bakplaat. Bestrijk ze met een beetje melk en bak 8 à 10 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Spuit wat zalmvulling op een sterretje, dek af met een tweede sterretje en leg op een schaaltje. Werk zo alle sterretjes op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeegsterretjes met roomkaas en zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!