Bladerdeegbaguette met feta en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegbaguette met feta en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze bladerdeegbaguette is een bladerhapje deluxe. Het is trouwens ook geschikt voor vegetariërs. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en pers de kno ook. Spoel en droog de spinazie. Verhit de olie in een pan en laat de spinazie slinken. Voeg de knoflook toe en kruid met peper, zout en chilivlokken. Laat afkoelen.

  2. 2

    Hak de munt fijn en verbrokkel de feta. Klop het ei los. Leg een rol bladerdeeg open en verdeel er de spinazie over. Schep er de munt, de feta en de granaatappelpitjes over en rol op. Leg de rol op het andere vel bladerdeeg en rol opnieuw op.

  3. 3

    Wrijf de baguette in met het ei. Maak kleine schuine inkepingen bovenaan in de baguette. Leg de baguette op een bakplaat en bak ze 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en pers de kno ook. Spoel en droog de spinazie. Verhit de olie in een pan en laat de spinazie slinken. Voeg de knoflook toe en kruid met peper, zout en chilivlokken. Laat afkoelen.

  2. 2

    Hak de munt fijn en verbrokkel de feta. Klop het ei los. Leg een rol bladerdeeg open en verdeel er de spinazie over. Schep er de munt, de feta en de granaatappelpitjes over en rol op. Leg de rol op het andere vel bladerdeeg en rol opnieuw op.

  3. 3

    Wrijf de baguette in met het ei. Maak kleine schuine inkepingen bovenaan in de baguette. Leg de baguette op een bakplaat en bak ze 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.