Recept

Cheesecake in een glaasje met hazelnoten, chocolade en coulis van blauwe bessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sandra Bekkari maakt een slank dessert: kaastaart in een glaasje. Superfeestelijk, superlekker! 

bereiding
  1. 1

    Hak de hazelnoten fijn en meng ze met de dadels. Voeg de stukjes chocolade en een snuifje grof zeezout toe en meng.

  2. 2

    Meng de mascarpone met de plattekaas, honing, vanille en het citroensap en -zeste.

  3. 3

    Stoof de bessen aan in een scheutje water. Voeg er wat honing en citroensap aan toe en laat een paar minuutjes zachtjes pruttelen.

  4. 4

    Doe de hazelnoten-chocoladecrumble onderaan in de jar, vul aan met het mascarponemengsel en werk af met de bessencompote en verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!