Recept

Duo van tiramisu-ice pops

 • Duur:
 • Budget:
 • Moeilijkheid:

Natalie tipt!

“Nog drie lekkere combinaties met mascarpone en boudoirkoekjes:

- aardbeien en gesmolten witte chocolade

- lemoncurd en geraspte citroenschil

- blauwe bessen en kokosrasp.”

Let op: deze ijsjes moeten 3 uur in de diepvries!

bereiding
 1. 1

  Verkruimel alle boudoir koekjes in hapklare stukken.

 2. 2

  Maak de pops met koffie. Klop de slagroom stijf. Mix de mascarpone met de koffie en een scheutje Amaretto. Spatel de slagroom onder de koffiecrème.

 3. 3

  Smelt de chocolade in de microgolfoven. Vul de helft van de ijsvormpjes met een bodempje chocoladesaus. Verdeel de koffiecrème over de vormpjes en doe er de helft van de verkruimelde koekjes op. Eindig met een lepel chocoladesaus. Duw voorzichtig stokjes in de vormpjes en stop ze minstens 3 uur in de diepvries.

 4. 4

  Maak de pops met mango. Klop de slagroom stijf. Mix de mascarpone glad met de mangoblokjes, maar hou enkele blokjes apart voor de afwerking. Spatel de slagroom onder de mangocrème.

 5. 5

  Vul de overgebleven ijsvormpjes met de mangocrème, de rest van de verkruimelde koekjes, de rest van de mangoblokjes en de blauwe bessen. Duw voorzichtig stokjes in de vormpjes en stop ze minstens 3 uur in de diepvries.

 6. 6

  Neem de ijsjes uit de vriezer. Werk de koffie-ijsjes af met extra chocolade en de mangoijsjes met extra blauwe bessen. Bestrooi met extra boudoirkruimels en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Duo van tiramisu-ice pops

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!