Recept

Kiptaco's met een slaatje van witte asperges en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De kiptaco's vallen in de smaak bij het hele gezin en zijn ideaal voor je volgende tuinfeest. 

bereiding
  1. 1

    Bereid de kip. Pel de ui en snij hem in reepjes. Pel en pers de knoflook. Snij de kipfilet in reepjes. Verhit een scheutje olijfolie en voeg de ui, de knoflook, de kip, de sriracha of harissa, de kipkruiden, het gerookt paprikapoeder en het kerriepoeder toe. Kruid met peper en zout en roerbak op een hoog vuur gaar.

  2. 2

    Maak de salade. Schil de witte asperges en verwijder de harde onderkanten. Schil dunne reepjes van de asperges. Besprenkel ze met limoensap. Schil de appel en snij hem in fijne reepjes. Spoel de bieslook en snipper hem fijn.

  3. 3

    Meng de zure room met de olijfolie, de mayonaise, 2 eetlepels water, 2 eetlepels limoensap en de honing en kruid met peper en zout. Meng de aspergesreepjes met de appel en de zureroomsaus.

  4. 4

    Warm de wraps op in een hete pan of oven en vul ze met de kip en het aspergeslaatje. Werk ze af met de gesnipperde bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kiptaco's met een slaatje van witte asperges en appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!