Hartige clafoutis met nieuwe patatjes, broccoli en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige clafoutis met nieuwe patatjes, broccoli en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een slaatje van opgelegde radijsjes en komkommer.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water en giet ze af. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Schil ook de steel en snij hem in blokjes. Pel en snipper de rode ui en de knoflook.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit er de rode ui en de knoflook in. Lepel er de currypasta bij en meng goed. Voeg dan de broccoliroosjes, de stukjes broccolisteel, de krieltjes en de geriste tijm toe en schep goed om.

  3. 3

    Stort de groenten in een beboterde ovenschaal. Klop intussen de eieren los met de room en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout. Schenk de eitjes bij de groenten en werk af met verbrokkelde feta. Bak de clafoutis 20 minuten in de oven. Werk de clafoutis af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water en giet ze af. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Schil ook de steel en snij hem in blokjes. Pel en snipper de rode ui en de knoflook.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit er de rode ui en de knoflook in. Lepel er de currypasta bij en meng goed. Voeg dan de broccoliroosjes, de stukjes broccolisteel, de krieltjes en de geriste tijm toe en schep goed om.

  3. 3

    Stort de groenten in een beboterde ovenschaal. Klop intussen de eieren los met de room en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout. Schenk de eitjes bij de groenten en werk af met verbrokkelde feta. Bak de clafoutis 20 minuten in de oven. Werk de clafoutis af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!