Gevulde tomaten met parelcouscous
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde tomaten met parelcouscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze gevulde tomaten serveer je koud, heerlijk fris!

bereiding
  1. 1

    Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak ¾ van de koriander fijn.

  2. 2

    Giet de parelcouscous af en laat volledig afkoelen. Spoel de tomaten, snij er de hoedjes af en hol ze voorzichtig uit. Kruid ze vanbinnen met peper en zout, keer ze om op een stukje keukenpapier en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Meng de rode ui, de komkommer, de fijngehakte koriander en de noten onder de parelcouscous. Roer de mosterd los met de honing, het limoensap en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout en meng de vinaigrette onder de parelcouscoussalade.

  4. 4

    Vul de tomaten met het couscousmengsel, werk af met de rest van de koriander en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak ¾ van de koriander fijn.

  2. 2

    Giet de parelcouscous af en laat volledig afkoelen. Spoel de tomaten, snij er de hoedjes af en hol ze voorzichtig uit. Kruid ze vanbinnen met peper en zout, keer ze om op een stukje keukenpapier en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Meng de rode ui, de komkommer, de fijngehakte koriander en de noten onder de parelcouscous. Roer de mosterd los met de honing, het limoensap en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout en meng de vinaigrette onder de parelcouscoussalade.

  4. 4

    Vul de tomaten met het couscousmengsel, werk af met de rest van de koriander en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.