Recept

Spirelli-salade met kerriemayonaise, gegrilde nectarines en spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie: “Deze kerriemayonaise is supersimpel! Hij geeft niet alleen een heerlijk exotische toets aan pastasalades, maar past ook perfect bij een klassieke koude rijstsalade.” 

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de kerriemayonaise en zet koel weg.

  2. 2

    Snij het spek in dikke repen en bak die goudbruin en krokant in een pan zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keuken­ papier. Spoel de maïs en laat goed uitlek­ken. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.

  3. 3

    Spoel en halveer de perziken. Verwijder de pit. Bestrijk de nectarines met olijfolie. Gril ze goudbruin in een hete grillpan.

  4. 4

    Kook de pasta in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpak­ king. Giet af en meng er een flinke lepel kerriemayonaise onder.

  5. 5

    Meng de maïs en de mozzarellabolletjes onder de pasta. Werk de pasta af met de gegrilde nectarines, het knapperige ontbijtspek en de tuinkers. Geef de kerriemayonaise er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spirelli-salade met kerriemayonaise, gegrilde nectarines en spek

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!