Carpaccio van filet pur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van filet pur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op een koude schotel.
Tip: Carpaccio snijden doe je het best met een speciale vleesmachine of met een vlijmscherp mes. Zorg ervoor dat het vlees koud is als je het aansnijdt, anders zal het vlees uit elkaar vallen.

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Hak 6 blaadjes munt fijn. Meng de knoflook en de gehakte munt met 4 eetlepels olijfolie. Snij of rasp fijne plakjes van de kaas. Hak de pistachenoten grof.

  2. 2

    Snij de filet pur met een snijmachine in heel fijne plakje. Wrijf een bord in met wat olijfolie en beleg met de plakjes vlees. Kruid het vlees met peper en zout en beleg met de gehakte pistachenoten, de plakjes kaas en de rest van muntblaadjes. Besprenkel met de knoflook-muntolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Hak 6 blaadjes munt fijn. Meng de knoflook en de gehakte munt met 4 eetlepels olijfolie. Snij of rasp fijne plakjes van de kaas. Hak de pistachenoten grof.

  2. 2

    Snij de filet pur met een snijmachine in heel fijne plakje. Wrijf een bord in met wat olijfolie en beleg met de plakjes vlees. Kruid het vlees met peper en zout en beleg met de gehakte pistachenoten, de plakjes kaas en de rest van muntblaadjes. Besprenkel met de knoflook-muntolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.