Recept

Gegrilde perzik met burrata, pesto en knoflookcrostini

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zomers hapje van Ilse met perzik en burrata.

bereiding
  1. 1

    Spoel de perziken en snij ze in plakjes. Besprenkel ze met de helft van de olijfolie en gril ze op de BBQ of in de grillpan.

  2. 2

    Snij het brood in plakjes. Snij de knoflook doormidden en wrijf er de plakjes brood mee in. Besprenkel de sneetjes brood met de rest van de olijfolie en gril ze op de grill of BBQ.

  3. 3

    Leg de burrata in het midden van een bord, verdeel er de rucola rond en leg er de gegrilde perziken en crostini bij. Lepel de pesto over de burrata en werk verder af met het basilicum, een snuifje peper en grof zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde perzik met burrata, pesto en knoflookcrostini

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!