Gehaktbroodjes met boontjes en aardappelen van de bakplaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktbroodjes met boontjes en aardappelen van de bakplaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van Luikse salade tot de klassieke gehaktballen met boontjes en gekookte aardappelen: boontjes en gekookte aardappelen hebben hun match allang bewezen. Hier doet de oven het werk voor jou! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Meng het gehakt met het ei en het paneermeel en kruid met de garam masala, peper en zout. Rol tot 8 gehaktbroodjes.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon. Pel de ui en snij ‘m in partjes. Spoel en halveer de krieltjes. Smelt de boter samen met de olijfolie.

  3. 3

    Leg de boontjes, de ui, de krieltjes en de gehaktbroodjes op een bakplaat. Overgiet met de gesmolten boter en olie. Kruid met peper en zout en gaar 30 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de bakplaat uit de oven. Werk af met het verse bonenkruid en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Meng het gehakt met het ei en het paneermeel en kruid met de garam masala, peper en zout. Rol tot 8 gehaktbroodjes.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon. Pel de ui en snij ‘m in partjes. Spoel en halveer de krieltjes. Smelt de boter samen met de olijfolie.

  3. 3

    Leg de boontjes, de ui, de krieltjes en de gehaktbroodjes op een bakplaat. Overgiet met de gesmolten boter en olie. Kruid met peper en zout en gaar 30 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de bakplaat uit de oven. Werk af met het verse bonenkruid en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.