Recept

Gehaktbrood met pistachenoten en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke comfort food in een slanker jasje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de selder in boogjes. Stoof de groenten even aan tot ui begint te glanzen. Schil de appelen. Snij 1 appel in kleine blokjes en de andere in plakjes.

  2. 2

    Hak de pistachenoten grof. Meng de gestoofde groentjes met het ei, de havermout, de pistachenoten en de stukjes appel. Breng op smaak met peper en zout. Vorm tot een gehaktbrood.

  3. 3

    Druk de plakjes appel bovenin het gehaktbrood, leg in een ovenschaal en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven. Tip: Lekker met een wintersalade van postelein en rucola.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktbrood met pistachenoten en appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!