Recept

Ravioli met ricotta, venkel en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever veggie? Bak enkele blaadjes salie in boter en lepel ze over de pasta in plaats van de chorizo. 

bereiding
  1. 1

    Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Maak de venkel schoon en snij heel fijn met een mandoline. Hou het groen van de venkel apart voor de afwerking.

  3. 3

    Giet de ravioli af en meng er 2 eetlepels olijfolie onder.

  4. 4

    Verdeel de ravioli over de borden en werk af met de venkel, de plakjes chorizo, de ricotta en het venkelgroen. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met ricotta, venkel en chorizo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!