Recept

Ravioli met ricotta, venkel en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever veggie? Bak enkele blaadjes salie in boter en lepel ze over de pasta in plaats van de chorizo. 

bereiding
  1. 1

    Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Maak de venkel schoon en snij heel fijn met een mandoline. Hou het groen van de venkel apart voor de afwerking.

  3. 3

    Giet de ravioli af en meng er 2 eetlepels olijfolie onder.

  4. 4

    Verdeel de ravioli over de borden en werk af met de venkel, de plakjes chorizo, de ricotta en het venkelgroen. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met ricotta, venkel en chorizo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!