Recept

Warme couscoussalade met chorizo en scampi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis én vlees, dus dubbel zo lekker, dit snelle gerechtje. 

bereiding
  1. 1

    Doe de couscous in een kom, giet er de hete kippenbouillon over zodat de couscous net onderstaat, dek af en laat 5 minuten wellen.

  2. 2

    Snij de paprika in dunne reepjes. Snij de lente-uitjes in ringen. Hak de munt fijn. Snij de chorizo in plakjes.

  3. 3

    Bak de paprikareepjes in olijfolie. Voeg de scampi's en de chorizo toe en bak alles goudbruin. Roer de couscous los met een vork en schep er de ras-el-hanout, de munt, lente-ui, de pijnboompitten en een scheutje olijfolie door. Schep er de warme paprikareepjes met chorizo en scampi door, verdeel over de borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Warme couscoussalade met chorizo en scampi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!