Gnocchi met kip, geroosterde prei en rambol
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met kip, geroosterde prei en rambol

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rambol met noten is een zachte kaas met een verfijnde smaak, heerlijk bij deze gnocchi. 

bereiding
  1. 1

    Snij het kippendijenvlees in gelijke stukken. Maak de preiwitten schoon en snij ze middendoor.

  2. 2

    Verhit een grillpan en gril de preiwitten 3 minuten aan elke kant. Voeg de groentebouillon toe. Laat afgedekt garen.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een braadpan en bak de kip en gnocchi goudbruin. Verbrokkel de rambol en voeg samen met de koffieroom bij de gnocchi. Laat 2 minuten sudderen en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Werk de gnocchi af met de geroosterde prei en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het kippendijenvlees in gelijke stukken. Maak de preiwitten schoon en snij ze middendoor.

  2. 2

    Verhit een grillpan en gril de preiwitten 3 minuten aan elke kant. Voeg de groentebouillon toe. Laat afgedekt garen.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een braadpan en bak de kip en gnocchi goudbruin. Verbrokkel de rambol en voeg samen met de koffieroom bij de gnocchi. Laat 2 minuten sudderen en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Werk de gnocchi af met de geroosterde prei en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.