Recept

Gnocchi met kip, geroosterde prei en rambol

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rambol met noten is een zachte kaas met een verfijnde smaak, heerlijk bij deze gnocchi. 

bereiding
  1. 1

    Snij het kippendijenvlees in gelijke stukken. Maak de preiwitten schoon en snij ze middendoor.

  2. 2

    Verhit een grillpan en gril de preiwitten 3 minuten aan elke kant. Voeg de groentebouillon toe. Laat afgedekt garen.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een braadpan en bak de kip en gnocchi goudbruin. Verbrokkel de rambol en voeg samen met de koffieroom bij de gnocchi. Laat 2 minuten sudderen en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Werk de gnocchi af met de geroosterde prei en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met kip, geroosterde prei en rambol
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij het kippendijenvlees in gelijke stukken. Maak de preiwitten schoon en snij ze middendoor.

  2. 2

    Verhit een grillpan en gril de preiwitten 3 minuten aan elke kant. Voeg de groentebouillon toe. Laat afgedekt garen.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een braadpan en bak de kip en gnocchi goudbruin. Verbrokkel de rambol en voeg samen met de koffieroom bij de gnocchi. Laat 2 minuten sudderen en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Werk de gnocchi af met de geroosterde prei en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!