Gnocchi met snelle tomatensaus en merguez
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met snelle tomatensaus en merguez

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartverwarmend en supersnel klaar.

bereiding
  1. 1

    Kook de gnocchi in 2 minuten beetgaar in lichtgezouten water. Pel en snipper de ei en de knoflook.

  2. 2

    Bak de ui met de look glazig in olijfolie. Voeg het blik kerstomaatjes, de passata en enkele takjes tijm toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met de suiker en het bouillonblokje.

  3. 3

    Rooster de amandelschilfers goudbruin in een hete pan. Schep uit de pan. Giet de gnocchi af en bak ze goudbruin in hete boter. Schep uit de pan. Bak de merguez en snij ze in stukken van 3 cm.

  4. 4

    Verdeel de gnocchi en worstjes over de borden, schep er de saus over en werk af met amandelschilfers, geraspte parmezaan en enkele takjes tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de gnocchi in 2 minuten beetgaar in lichtgezouten water. Pel en snipper de ei en de knoflook.

  2. 2

    Bak de ui met de look glazig in olijfolie. Voeg het blik kerstomaatjes, de passata en enkele takjes tijm toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met de suiker en het bouillonblokje.

  3. 3

    Rooster de amandelschilfers goudbruin in een hete pan. Schep uit de pan. Giet de gnocchi af en bak ze goudbruin in hete boter. Schep uit de pan. Bak de merguez en snij ze in stukken van 3 cm.

  4. 4

    Verdeel de gnocchi en worstjes over de borden, schep er de saus over en werk af met amandelschilfers, geraspte parmezaan en enkele takjes tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.