Recept

Spaghetti met artisjok en lamskoteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke pasta met lamsvlees en de eerste verse kruiden uit je moestuin.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Laat de artisjokharten goed uitlekken. Fruit de knoflook en de sjalot in olijfolie. Spoel de tijm en de laurier, laat even uitlekken en voeg toe. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.

  2. 2

    Giet de fond erbij en lepel de mascarpone erbij. Meng en laat nog even binden. Breng op smaak met peper en zout en meng ten slotte de artisjokken erdoor.

  3. 3

    Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Spoel de dille en de peterselie, hak de kruiden fijn en meng met het paneermeel, peper en zout. Zet een pan op het vuur met wat boter en olijfolie en korst de koteletjes 3 minuten aan elke kant. Bestrijk de koteletjes met de mosterd en smeer de kruidenkorst erop. Schuif ze nog even onder de grill zodat ze een mooi korstje krijgen.

  5. 5

    Serveer de pasta met de romige artisjoksaus en de kruidige lamskoteletjes. Snipper er de bieslook over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met artisjok en lamskoteletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!