Recept

Papadums met mango, gerookte sprot, krab en kaviaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassend voorgerechtje voor je paasmenu. Gooi het loof van de radijsjes niet weg, je gebruikt het voor de afwerking.

bereiding
  1. 1

    Bereid de papadums volgens de aanwijzingen op de verpakking (in de friteuse of in de microgolfoven).

  2. 2

    Pel de sjalot en snij in fijne ringen. Leg de sjalotringen in een kommetje en overgiet ze met wittewijnazijn en laat minstens 30 minuten marineren.

  3. 3

    Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel de radijzen en snij in fijne plakjes. Bewaar het loof van de radijzen. Laat de stukjes krab goed uitlekken.

  4. 4

    Klop de zure room los en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Laat de sjalot uitlekken. Meng in een kom de sjalot, mango, radijzen en kingkrab. Schep wat zure room op het bord en wrijf ‘m met de bolle kant van een lepel open in een cirkel. Beleg met de mango-krabsalade en de sprotfilets. Werk af met stukjes papadum, de kaviaar en het loof van de radijzen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Papadums met mango, gerookte sprot, krab en kaviaar

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!