Croissantcroque met brie en boschampignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Croissantcroque met brie en boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een croque deluxe met Franse allure.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de champignons schoon en roerbak ze krokant in de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de brie in plakjes. Halveer de croissant. Hol het broodje wat uit en vul het met brie, gebakken champignons en peterselie. Sluit de croissant en bestrooi met gemalen kaas. Bak de croissant in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de champignons schoon en roerbak ze krokant in de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de brie in plakjes. Halveer de croissant. Hol het broodje wat uit en vul het met brie, gebakken champignons en peterselie. Sluit de croissant en bestrooi met gemalen kaas. Bak de croissant in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.