Toast roerei met gepekelde radijsjes en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast roerei met gepekelde radijsjes en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra snel klaar

bereiding
  1. 1

    Spoel de radijzen en snij ze in fijne plakjes. Verwarm de wittewijnazijn met 100 ml water, de suiker, 1 koffielepel zout, de chilivlokken en het venkelzaad en laat 1 minuut koken. Giet dit over de radijzen en laat marineren.

  2. 2

    Besmeer de sneden zuurdesembrood met een beetje boter en gril ze licht krokant.

  3. 3

    Klop de eieren op met peper en zout. Smelt een klontje boter, voeg de eieren toe en laat ze 2 tot 3 minuten al roerend bakken.

  4. 4

    Serveer het zuurdesembrood met het roerei, wat gepekelde radijzen en stukjes feta. Werk af met de preischeuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de radijzen en snij ze in fijne plakjes. Verwarm de wittewijnazijn met 100 ml water, de suiker, 1 koffielepel zout, de chilivlokken en het venkelzaad en laat 1 minuut koken. Giet dit over de radijzen en laat marineren.

  2. 2

    Besmeer de sneden zuurdesembrood met een beetje boter en gril ze licht krokant.

  3. 3

    Klop de eieren op met peper en zout. Smelt een klontje boter, voeg de eieren toe en laat ze 2 tot 3 minuten al roerend bakken.

  4. 4

    Serveer het zuurdesembrood met het roerei, wat gepekelde radijzen en stukjes feta. Werk af met de preischeuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.