Chocolade-notenrepen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolade-notenrepen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze notenrepen kun je makkelijk invriezen. Ideaal als je onverwacht bezoek krijgt en iets lekkers op tafel wilt zetten.

bereiding
  1. 1

    Bekleed de ovenschaal met bakpapier en vet lichtjes in met de kokosolie.

  2. 2

    Mix de notenboter glad met de agavesiroop en het vanille-extract. Spatel er het amandelmeel, 50 gram chocoladedruppels en het zout onder. Duw het deeg gelijkmatig in de bakvorm.

  3. 3

    Smelt voor de topping de resterende chocoladedruppels met de melk in de microgolfoven. Giet over het deeg.

  4. 4

    Zet de schaal minstens 2 uur in de koelkast. Snij daarna in repen en bestrooi met de geraspte chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bekleed de ovenschaal met bakpapier en vet lichtjes in met de kokosolie.

  2. 2

    Mix de notenboter glad met de agavesiroop en het vanille-extract. Spatel er het amandelmeel, 50 gram chocoladedruppels en het zout onder. Duw het deeg gelijkmatig in de bakvorm.

  3. 3

    Smelt voor de topping de resterende chocoladedruppels met de melk in de microgolfoven. Giet over het deeg.

  4. 4

    Zet de schaal minstens 2 uur in de koelkast. Snij daarna in repen en bestrooi met de geraspte chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.