Recept

Chocolade-notenrepen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze notenrepen kun je makkelijk invriezen. Ideaal als je onverwacht bezoek krijgt en iets lekkers op tafel wilt zetten.

bereiding
  1. 1

    Bekleed de ovenschaal met bakpapier en vet lichtjes in met de kokosolie.

  2. 2

    Mix de notenboter glad met de agavesiroop en het vanille-extract. Spatel er het amandelmeel, 50 gram chocoladedruppels en het zout onder. Duw het deeg gelijkmatig in de bakvorm.

  3. 3

    Smelt voor de topping de resterende chocoladedruppels met de melk in de microgolfoven. Giet over het deeg.

  4. 4

    Zet de schaal minstens 2 uur in de koelkast. Snij daarna in repen en bestrooi met de geraspte chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-notenrepen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!