Minestrone met witte bonen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minestrone met witte bonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vegan soep volgens de principes van Sandra Bekkari. 

Je hoeft de smaak van parmezaan niet te missen bij deze minestrone. Bestrooi de soep met edelgistvlokken. Die vegan vlokken hebben een hartige kaassmaak en zitten bomvol vitamines. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de bonen en laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de ui. Maak de selder en de wortelen schoon en snij in kleine blokjes. Spoel de spinazie. Spoel de kerstomaten.

  2. 2

    Fruit de knoflook, ui, selder en wortel in wat olijfolie. Voeg de witte bonen, spinazie en kerstomaten toe en voeg de groentebouillon toe.

  3. 3

    Spoel de oregano en hak grof. Voeg toe aan de soep en breng de soep op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

  4. 4

    Laat de soep 25 minuten garen op een zacht vuur. Serveer goed warm. Lekker met speltbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de bonen en laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de ui. Maak de selder en de wortelen schoon en snij in kleine blokjes. Spoel de spinazie. Spoel de kerstomaten.

  2. 2

    Fruit de knoflook, ui, selder en wortel in wat olijfolie. Voeg de witte bonen, spinazie en kerstomaten toe en voeg de groentebouillon toe.

  3. 3

    Spoel de oregano en hak grof. Voeg toe aan de soep en breng de soep op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

  4. 4

    Laat de soep 25 minuten garen op een zacht vuur. Serveer goed warm. Lekker met speltbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.