Konijnenfilet op Oosterse wijze in de wok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Konijnenfilet op Oosterse wijze in de wok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke wok met konijn. Perfect voor het hele gezin tijdens de week, of voor een etentje met vrienden in het weekend. 

bereiding
  1. 1

    Snij het konijn in hapklare stukjes. Snij de champignons in plakjes en de prei in julienne. Snij het citroengras en gember heel fijn.

  2. 2

    Verhit een wokpan met 2 eetlepels arachideolie. Roerbak de konijnenblokjes tot ze mooi kleuren. Haal ze even uit de wok.

  3. 3

    Doe eventueel wat extra olie in de pan en roerbak alle groentjes met de gember en citroengras. Voeg de sojasaus en sesamolie toe en roer om. Voeg de konijnenblokjes toe en laat alles nog even goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en garneer met de verse koriander.

  4. 4

    Serveer met basmatirijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het konijn in hapklare stukjes. Snij de champignons in plakjes en de prei in julienne. Snij het citroengras en gember heel fijn.

  2. 2

    Verhit een wokpan met 2 eetlepels arachideolie. Roerbak de konijnenblokjes tot ze mooi kleuren. Haal ze even uit de wok.

  3. 3

    Doe eventueel wat extra olie in de pan en roerbak alle groentjes met de gember en citroengras. Voeg de sojasaus en sesamolie toe en roer om. Voeg de konijnenblokjes toe en laat alles nog even goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en garneer met de verse koriander.

  4. 4

    Serveer met basmatirijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.