Broccoli-hasselback met rucolapesto, halloumi en salie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broccoli-hasselback met rucolapesto, halloumi en salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gerecht bomvol vitaminen. Perect om te serveren bij een (slank) buffet. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Mix alle ingrediënten voor de pesto en zet apart.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook, voeg de broccolistronken toe en kook ze in 4 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Leg de stronkjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak in elke stronk 3 inkepingen en laat telkens 3 cm tussen elke inkeping. Vul elke inkeping met een plakje halloumi en een blaadje salie. Kruid met peper en zout en gaar 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Bedruppel de stronkjes broccoli voor het serveren met de pesto. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Mix alle ingrediënten voor de pesto en zet apart.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook, voeg de broccolistronken toe en kook ze in 4 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Leg de stronkjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak in elke stronk 3 inkepingen en laat telkens 3 cm tussen elke inkeping. Vul elke inkeping met een plakje halloumi en een blaadje salie. Kruid met peper en zout en gaar 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Bedruppel de stronkjes broccoli voor het serveren met de pesto. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.